Open dag bij Mr. Mediators

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Mr. Mediators

“Mr. Mediators” aan de Heistraat 16 A in Son stelt haar kantoor open voor bezoekers op vrijdag 11 september. Tussen 9.00 en 17.00 zijn geïnteresseerden van harte welkom bij de advocaten en mediators.

Open dag bij Mr. Mediators

Via de website krijg je wellicht al de informatie die je nodig hebt. Indien dit niet het geval is of je liever een persoonlijk gesprek hebt, zullen de ervaren advocaten-mediators Ingrid Grosfeld en Tanya Kreeftenberg je tijdens de open dag graag te woord staan.

Mediation

Ingrid Grosfeld en Tanya Kreeftenberg hebben al bij honderden zaken laten zien, dat ze in staat zijn om het schijnbaar onverenigbare te verenigen; met kennis en ervaring, maar bovenal door hun oprechte betrokkenheid bij de situatie. “De oplossing die partners samen bedenken, is automatisch de beste en houdt het langst stand. Het is dus zeker de moeite waard de weg van mediation te bewandelen”.

Advocaat

“Als mediation werkelijk onmogelijk blijkt, omdat er teveel kapot is, zal een gang naar de rechter onvermijdelijk zijn. Zij zetten de mogelijkheden en kansen op een rij en gaan het proces aan: hard en rechtvaardig om het belang van de cliënt veilig te stellen”.

Bel: 0499 465 112 of mail naar: info@mrmediators.nl ; www.mrmediators.nl.

Meer informatie over MR. MEDIATORS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!