Open dag CHE vindt plaats op 5 november 2016

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede opent 5 november 2016 haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de opleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Open dag CHE vindt plaats op 5 november 2016

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide markt met informatie over studiefinanciering, toelatingseisen en studentenverenigingen. Je kunt daarnaast deelnemen aan de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Doorlopend programma

Er wordt een doorlopend programma aangeboden tijdens de Open Dag. De negen opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde, Leraar Basisonderwijs, Journalistiek, Communicatie, Social Work, Godsdienst Pastoraal Werk, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing, Human Resource Management en Bedrijfskunde MER.

Tien keer de beste middelgrote hogeschool

De Christelijke Hogeschool Ede is dit jaar door de Keuzegids HBO 2017 verkozen als beste middelgrote hogeschool van Nederland. De opleidingen Bedrijfskunde MER, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Human Research Management kregen het predicaat ‘topopleiding’.

Locatie

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht u deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigt CHE  u uit voor de volgende Open Avond op donderdag 8 december 2016 (18.30-21.00 uur). Aanmelden voor de Open Dag kan op de website.

Meer informatie over Christelijke Hogeschool Ede (CHE):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!