Open Huis bij Calcontrol in Uden

  • Industrie

Calcontrol heeft een nieuw pand en dat wordt gevierd. Op vrijdag 30 juni tussen 13.30 en 17.00 uur is het open huis.

Calcontrol levert professionele diensten aan onder andere de farmaceutische en de voedingsmiddelenindustrie. In deze industrieën worden zeer hoge eisen gesteld aan de nauwkeurigheid van de meetapparatuur en de zuiverheid van de lucht in de productieruimten. De kwaliteit, zuiverheid, constantheid en veiligheid van de producten en productieomgeving hangt samen met de nauwkeurigheid en herleidbaarheid van de meetapparatuur.

Calcontrol is al vanaf 1995 actief met het zeker stellen en continue verbeteren van deze aspecten bij producenten en laboratoria die aan de vereiste kwaliteitsstandaard willen en dienen te voldoen.

Het resultaat van jarenlange ervaring van goed opgeleide medewerkers bij kritische opdrachtgevers en het gebruik van de juiste gecertificeerde kalibratie- en testapparatuur garandeert een optimale zekerheid voor de productieomgeving.

Calcontrol ontwikkeld zich en zijn verhuisd naar een nieuw pand. Wilt u eens kennis maken met de professionale medewerkers en omgeving waarin Calcontrol werkt= Calcontrol nodigt u van harte uit om onder het genot van een hapkje en een drankje een kijkje te komen nemen in het nieuwe pand.

Deze feestelijke dag is de hele organsiatie aanwezig om u te woord te staan over de activiteiten en ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Open huis

Vrijdag 30 juni 13.30 tot 17.00 uur.

Neutronenlaan 6 5405 NH Uden

T. (0413) 289 916

E. info@calcontrol.nl

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!