Open Huis en Toekomstmarkt bij Cleantech Center

  • Technologie
  • Bron: Strategisch Board Stedendriehoek

Het Cleantech Center in Zutphen opent haar deuren met een Open Huis en Toekomstmarkt op zaterdag 4 oktober 2014. Het Cleantech Center is hét duurzame innovatie centrum voor (Oost) Nederland.

Open Huis en Toekomstmarkt bij Cleantech Center

In het Cleantech Center maken ondernemers gebruik van de vernieuwende kennis van talenten in het onderwijs en het bedrijfsleven. Daardoor worden antwoorden gevonden op de uitdagingen (challenges) voor een duurzame toekomst.

Het Cleantech Center is bij uitstek een community van ondernemers, onderwijs en studenten en overheid waar kennis van en over duurzame technologie wordt gedeeld. Kennis delen is een voorwaarde in het Cleantech Center.

Gerestaureerd pakhuis

Het Cleantech Center is gevestigd in het Pakhuis Noorderhaven en de naast gelegen Broodfabriek. De beide panden zijn geheel opnieuw gerestaureerd en voorzien van (de meest) ‘state of the art’ duurzame technieken. De initiatiefnemers “Het innovatiegilde Pakhuis Noorderhaven” zien innovatie als een urgente voorwaarde om in de toekomst economische continuïteit en economische groei in de regio te realiseren. De rode draad tussen het Cleantech Center en het innovatiegilde is het verbinden van ondernemers, onderwijs/studenten en overheid om gezamenlijk te werken aan het tot stand komen van een duurzame circulaire economie en het vormgeven van nieuwe innovaties.

Programma

10.00 uur Ontvangst en officiële opening
12.00 uur Einde van het formele deel
13.00 uur Start van de Toekomstmarkt
16.00 uur Afsluiting

Na de officiële opening kunt u een kijkje nemen bij het open huis in het Pakhuis en in de Broodfabriek. Daarnaast is iedereen welkom op de Toekomstmarkt, waar van alles te vinden is over duurzame technologie en over ondernemen in de toekomst.

De Toekomstmarkt is een levendige ontmoetingsplaats waar scholen, bedrijven en energiecoöperaties zichzelf presenteren in marktkramen en tentjes. U vindt de nieuwste innovatieve cleantech (schone technologie) snufjes. Bovendien geven hoogleraren mini-colleges over duurzame technieken die voor iedereen begrijpelijk zijn. Voor jong en oud zijn er leuke energieproefjes op de Toekomstmarkt.

Adres: Lijmerij 23, Zutphen (direct achter het NS station op het oude Reesink terrein)

Meer informatie vindt u op www.cleantechcenter.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Cleantech Center, Rien Schrijver 06 159 00 322; of rien.schrijver@cleantechcenter.nl

Meer informatie over Cleantech Regio:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!