Opening DHI-regeling 2018

Op 1 februari opent de eerste tenderronde van 2018 van de DHI-regeling. De regeling is bedoeld om Nederlandse mkb’ers te stimuleren om internationaal te ondernemen in opkomende markten en ontwikkelingslanden.

Opening DHI-regeling 2018

De regeling ondersteunt in het verrichten van onderzoek naar export/investeringsmogelijkheden in het doelland. Daarnaast ondersteunt de regeling ook in het demonsteren van exportproducten of technologieën in het doelland. De DHI-regeling wordt in 2018 voor het eerst opengesteld voor Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, St. Eustatius en St. Maarten.

Het aanvragen van een DHI

Voordat er een DHI-aanvraag aangevraagd kan worden, dient de aanvrager eerst een quick scan in te dienen. Na indiening zal er een advies gegeven worden of het project voldoende aansluit bij de regeling. De quick scan kan uiterlijk tot twee weken voor het sluiten van de eerste tenderronde ingediend worden.

Tenderronde

Het totale budget van deze tenderronde bedraagt € 4.5 miljoen. Er is € 2 miljoen voor DGGF-landen en € 2,5 miljoen voor overige landen beschikbaar gesteld. Boonstoppel Subsidie Advies heeft ruime ervaring met het aanvragen en begeleiden van alle facetten van de DHI-regeling en wil u graag adviseren en verder helpen in uw ambities om internationaal te ondernemen. De tenderronde sluit op 29 maart 2018.

Meer informatie over BOONSTOPPEL SUBSIDIE ADVIES B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!