Opleiding Vliegtuigtechnicus AM&TS zoekt nieuwe studenten

  • Technologie
  • Bron: AM&TS

De vraag naar goed opgeleide technici die ervoor zorgen dat onze vliegtuigen betrouwbaar zijn is groot. Daarom opent de mbo-opleiding Vliegtuigtechnicus van de Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS) en het Markiezaat College 26 januari haar deuren voor alle geïnteresseerden.

Opleiding Vliegtuigtechnicus AM&TS zoekt nieuwe studenten

De vliegtuigtechniek is een wereld op zich. Als vliegtuigonderhoudstechnicus maak je deel uit van een wereld van grote verantwoordelijkheden waarin men werkt volgens strenge wereldwijde regelgeving. Een piloot moet er immers op kunnen vertrouwen dan zijn vliegtuig helemaal in orde is. En dat elk mankement volledig is hersteld, zodat passagiers en bemanning veilig op hun eindbestemming komen.

Technicus Avionica

Binnen de opleiding Vliegtuigtechnicus zijn er verschillende richtingen mogelijk. Voor studenten die technisch zijn en die graag aan de gang gaan met elektronische snufjes is er de opleiding Technicus Avionica. Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van avionisch onderhoud.

Technicus Mechanica

Studenten die meer een uitdaging in de luchtvaart zoeken, kunnen terecht op de opleiding Technicus Mechanica. Hier word je opgeleid tot specialist in de luchtvaarttechniek. Van mechanisch tot elektrisch onderhoud aan vliegtuiten en vliegtuigonderdelen.

Open dag AM&TS

De open dag is een uitgelezen moment om van docenten en leerlingen te horen wat deze opleiding zo uitdagend en interessant maakt. Ook kun je informatie krijgen over de verschillende niveaus van de opleidingen en instroom vanuit havo 4. De deuren van de opleiding aan de Aviolandalaan 35 in Hoogerheide, zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van het Markiezaat College.

Meer informatie over Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!