Orthomedic Bewust Vitaal wint 'zorg'-prijs

  • Farma & Zorg
  • Bron: Orthomedic

Bedrijf met vestigingen in Bergen op Zoom, Wouw en Roosendaal wint award tijdens de Roosendaalse Business Awards.

Orthomedic Bewust Vitaal wint 'zorg'-prijs

OrthoMedic Bewust Vitaal is in Roosendaal in de prijzen gevallen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de preventie van gezondheidsklachten en adviseert hierin zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf is specialist in het aanbieden van Gezondheidsonderzoeken, uitgebreide Preventieve Medische Onderzoeken, Keuringen en Healthchecks.

Trots

Jos Bergmans, directeur bij OrthoMedic is enorm trots op de prijs. Ze hebben er dan ook hard voor gewerkt. De prijs is uitgereikt aan OrthoMedic vanwege het innovatieve karakter van de preventief medische onderzoeken. Men is niet alleen in staat om gezondheidsklachten vroeg te onderkennen, maar men kan er ook direct wat aan doen. Dat kan zowel op de praktijk als via e-care, een digitale manier van ondersteuning voor mensen die behoefte hebben aan begeleiding op afstand. Hiervoor is het zogeheten vitaliteitsportaal ontwikkeld ism de Universiteit van Nijmegen.

Tijdig ingrijpen

Voor bedrijven zijn ze in staat tot grote data-analyses waarbij men ook weer precies kan aangeven waar de te verwachten problemen liggen en dus wat de speerpunten van het beleid zouden moeten zijn. Ook hiervoor heeft men allerlei interventie strategieën ontwikkeld zodat bedrijven tijdig en accuraat kunnen ingrijpen.

Care Innovation Center West-Brabant

OrthoMedic is partner van het Care Innovation Center West-Brabant omdat het project Bewust vitaal innovatief is met de focus op preventie. Jos Bergmans: "Het Care Innovation Center heeft ons onzettend geholpen in het vaak ondoorzichtige woud van subsidies. Daarnaast kunnen we rekenen op positieve advisering en komen we bij de bijeenkomsten gelijkgestemden tegen die zich ook met innovatie en preventie bezig houden."

Het Care Innovation Center brengt zorggerelateerde partijen uit overheid, onderwijs en het bedrijfsleven samen om zorginnovaties te realiseren en integreren met de focus op preventie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!