Overeenkomst Rockstart en Health Valley ondersteunt health startups

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Health Valley

Een nieuwe partnerovereenkomst tussen Rockstart Digital Health en Health Valley biedt meer ondersteuning aan health startups. Het doel is om Rockstarts Digital Health startups meer hulpbronnen te bieden en mogelijkheden om hun activiteiten op te schalen.

Overeenkomst Rockstart en Health Valley ondersteunt health startups

Health Valley is een invloedrijk gezondheidsnetwerk waarin ruim 700 organisaties actief zijn die innovaties op het gebied van gezondheid stimuleren.

Digital Health Accelerator

Rockstart en Health Valley werken al samen sinds Rockstart begon met zijn Digital Health Accelerator. Met de nieuwe partnerovereenkomst krijgen startups die actief zijn via Rockstart Digital Health de beschikking over de uitgebreide hulpbronnen en netwerken van Health Valley gedurende de eerste 1.000 dagen van hun bestaan. Dat stellen de twee partners in een persbericht.

Health Valley faciliteiten

Health Valley zal partijen uit zowel de eerste als tweede klas van de Rockstart Digital Health Accelerator voorzien van netwerkmogelijkheden en mentorschap, investeringsadvies en ondersteuning voor marketing en business development. Verder kunnen startups gratis deelnemen aan de 28 jaarlijkse Health Valley events, waaronder een pitch tijdens het jaarlijkse Health Valley Event dat volgend jaar plaatsvindt op 9 maart 2017. Er worden dan ruim 1.400 aanwezigen verwacht.

Intensieve samenwerking met wereldwijd netwerk

We zien ons partnerschap met Rockstart als een uitstekende kans om ons internationale netwerk uit te bouwen,” stelt Marc Kalf, Health Innovation Manager van Health Valley. “Rockstart trekt wereldwijd oprichters van startups aan. Door intensief met hen samen te werken om hun succes te verzekeren, breiden we ons eigen netwerk ook uit.”

Voordelen aan health startup oprichters

Casper Smeets, Rockstart Digital Health programma directeur, voegt hier aan toe:  “In de wereld van gezondheid heb je sterke partners nodig. Deze nieuwe overeenkomst biedt grote voordelen aan onze health startup oprichters.” Zo kunnen startups met de steun van health Valley hun product of dienst sneller op de markt brengen.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!