Pak het podium op Marketing Pioneers

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: BOM

Verdient jouw innovatieve idee, product of bedrijf meer aandacht en wil jij het presenteren voor een publiek van 350 topbeslissers? Schrijf je dan nu in voor de Pioneer Pitches tijdens het Marketing Pioneers congres in s’-Hertogenbosch.

Pak het podium op Marketing Pioneers

Op 15 november 2018 krijgen vijf pioniers de mogelijkheid om met hun elevator pitch mee te dingen naar de EDA Award en een geldprijs van € 2.500 te winnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan een ondernemer die de wereld op zijn kop kan zetten met een geweldig idee. Wil je in de voorselectie komen? Meld je dan aan voor 1 oktober.

Vakjury

De Pioneer Pitches worden mede mogelijk gemaakt door partners BOM Brabant Ventures, Peak Capital en Startupbootcamp. De vakjury bestaat uit directie en oprichters van deze partners. Miriam Dragstra (BOM Brabant Ventures), Johan van Mil (Peak Capital) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) geven de deelnemers op 15 november hun professionele oordeel. Deelname aan de pitches is een uitgelezen kans om je te presenteren aan professionele investeerders.

Erik Driessen Award (EDA)

Erik Driessen was een vriend, inspirator én de eerste dagvoorzitter van Marketing Pioneers. Helaas moest hij in 2013 afscheid nemen van het leven. Brabantste Ontwikkelings Maatschappij (BOM): ''Erik was een fantastisch mens die ons vertrouwen gaf in moeilijke tijden, voor ons juichte bij succes, die altijd voor ons klaar stond als een onuitputtelijke bron van creativiteit en bovenal een oneindige waterval van ideeën voor ons was.'' Om zijn bijzondere, positieve mentaliteit over te dragen op toekomstige generaties ondernemers heeft de BOM de Erik Driessen Award in het leven geroepen.

Over Marketing Pioneers

In 1973 concludeerde managementgoeroe Peter Drucker al dat in ondernemen maar twee zaken belangrijk zijn: marketing en innovatie. Bedrijven moeten zichzelf telkens opnieuw uitvinden om te overleven. Een goed idee is nog steeds goud waard. Maar omdat de tijd steeds sneller gaat, is de noodzaak om een idee snel naar de markt te brengen groter dan ooit. Marketing Pioneers biedt kennis, contacten, energie, inzicht en ideeën voor zakelijke topbeslissers om dit doel te bereiken. De BOM helpt directie, commercieel managers, product/merk managers en innovatie managers om succesvol te zijn. Voor deze pioniers organiseert de instantie daarom een jaarlijks congres, masterclasses, innovatie sessies, interviews en informele activiteiten.

Vanuit een samenwerkingsverband van vooraanstaande marketing dienstverleners presenteert de BOM het beste binnen het vakgebied. Maak kennis met Marketing Pioneers tijdens het jaarcongres van BOM op 15 november 2018 in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!