People´s Business in Zwolle

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Midden Nederland

Op 9 en 10 maart wordt het People's Business gehouden: het thema dit jaar is Leiderschap. Meer info?

Er is ondernemerschap, lef en visie nodig om een bedrijf in de huidige tijd succesvol te laten zijn. Doorslaggevend is vooral goed leiderschap.

Een charismatisch leider:

  • weet zijn medewerkers te betrekken bij de toekomstige koers van de onderneming
  • weet zijn medewerkers te motiveren en te behouden
  • is een aanjager voor innovatie
  • is een bindende factor voor klanten en zakelijke relaties

De bedoeling is een aantal verschillende facetten van Leiderschap te laten behandelen.

People’s Business Ondernemers Festival 2011 is een 2-daags evenement dat geheel in het teken staat van het leggen van nieuwe contacten, het verbreden van kennis en op creatieve en innovatieve wijze worden geprikkeld het ondernemers- en bestuurdersvak succesvol te blijven uitoefenen. People’s Business Ondernemers Festival 2011 is vernieuwend, verrassend en van zeer hoog niveau. Bezoekers zijn ondernemers, managers, bestuurders en een ieder die een belangrijke bijdrage brengt in zijn/haar organisatie en of tijdens het evenement.

Regio
Zwolle heeft een leidende positie in de Nederlandse economie. De regio vervult, mede door de gunstige ligging, een schakelfunctie tussen de Randstad en Noord- en Oost Nederland. Zwolle is uitstekend bereikbaar. Een belangrijke nevendoelstelling is om Zwolle als regio op de kaart te zetten als een echte zakenregio waar veel dynamiek en perspectief aanwezig is.

Nieuwe Locatie
People’s Business Ondernemers Festival 2011 zal dit jaar plaatsvinden in het prachtige nieuwe gebouw van het Deltion college in Zwolle. Het evenement zal vooral plaatsvinden op de begane grond.

Registreren
Om het evenement te bezoeken is registreren vooraf verplicht. Het bezoeken van People’s Business Ondernemersfestival is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het digitaal aanmeldingsformulier http://www.mkb.nl/index.php?pageID=147&entryID=4396&ss=187 

Ook het volledige programma is hierop te vinden.

Meer informatie over MKB Midden - Apeldoorn:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!