Personeel voelt zich thuis bij hotelketen Van der Valk Nijmegen-Lent

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Van der Valk Nijmegen-Lent

We bevinden ons in een digitale revolutie. Het is relatief eenvoudig om potentiële collega’s te benaderen, maar dat weet de concurrent ook. Maar hoe winnen en behouden ze bij Van der Valk Nijmegen-Lent medewerkers in een krappe arbeidsmarkt? Met een typisch Betuws gezegde: 'Da's krek wa'k wou'.

Personeel voelt zich thuis bij hotelketen Van der Valk Nijmegen-Lent

Het betekent 'dat is precies wat ik wil' en vanuit dat oogpunt zorgt Van der Valk Nijmegen-Lent voor haar medewerkers. “De personeelsmaaltijd werd vroeger ‘de huiskamer’ genoemd, omdat de medewerkers pauze hielden in de huiskamer van familie Van der Valk. Door met elkaar te eten én door de typisch huiselijke sfeer die de hotels uitstralen, beschouwt het personeel hun werkplek als tweede huis.”

Ambassadeurs

Vanaf dag één zorgt Van de Valk ervoor dat nieuwe medewerkers zich welkom en thuis voelen, hierdoor raken nieuwe collega’s direct betrokken bij de organisatie. Het doel is dat medewerkers ambassadeurs worden en hun passie en kennis verder ontplooien. Medewerkers worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen en dromen na te jagen. Zodat ze voelen en denken “da’s krek wa’k wou”. Talentvolle, gemotiveerde medewerkers bepalen namelijk in belangrijke mate het succes van de organisatie!

Interne opleidingsmogelijkheden

Om dit te kunnen bereiken biedt Van der Valk Nijmegen-Lent haar medewerkers interne opleidingsmogelijkheden aan. Zo heeft bijvoorbeeld een jonge moeder van twee kinderen niet direct door kunnen studeren. Van der Valk geeft haar de kans om de ‘Valk opleiding’ tot leidinggevende bediening te gaan volgen, waardoor ze zichzelf kan ontwikkelen en nieuwe ambities kan ontdekken.

"Door ons verantwoordelijk te voelen voor onze medewerkers en hun belangen mee te nemen in onze strategie creëren we een enthousiast en gemotiveerd team. Dit team durft zichzelf te ontwikkelen en voelt zich thuis, passend bij de typisch huiselijke sfeer van Van der Valk."

Meer informatie over VALK HOTEL NIJMEGEN-LENT, VAN DER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!