Peter van der Velden nieuwe toezichthouder bij Curio

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Curio

Peter van der Velden is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht bij beroepsopleider Curio. Van der Velden volgt daarmee Bert Heikens op, die sinds begin 2014 de voorzittershamer van de raad hanteerde.

 Peter van der Velden nieuwe toezichthouder bij Curio

Peter van der Velden: “Curio ken ik sinds een jaar als de beroepsopleider van de regio. Vanuit de toezichtrol wil ik bijdragen aan de ambitie van Curio om stevig verankerd te zijn in de regio. De samenwerking met instellingen en het bedrijfsleven is immers van levensbelang voor het beroepsonderwijs.”

De toezichtfunctie bij Curio maakte de afgelopen jaren onder leiding van Heikens een flinke moderniseringsslag. Heikens: “De leden van de raad van toezicht zijn nauwer verbonden geraakt met de scholen van Curio, getuige bijvoorbeeld de regelmatige werkbezoeken die op diverse locaties plaatsvonden.” Met netwerker Van der Velden wordt deze ontwikkeling verder doorgezet.

Peter van der Velden is geboren in Bergen op Zoom en woont nu in Breda. Van der Velden bekleedde diverse politieke functies in de regionale en landelijke politiek. In Brabant kennen velen hem als burgemeester in Bergen op Zoom en later in Breda.

Rob Neutelings, bestuursvoorzitter: “Peter van der Velden brengt, naast zijn enorme netwerk, een zeer sociaal hart mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze kwaliteiten uitstekend passen bij de ambities van Curio. In zijn nieuwe functie kan hij er uitstekend op toezien dat Curio de ambities waarmaakt.”

Meer informatie over Curio:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!