Petra Gerweck nieuwe Executive Vice President Human Resources bij Lenze

  • Technologie

Petra Gerweck (56) is met ingang van 1 februari 2019 de nieuwe Executive Vice President Human Resources bij het wereldwijd toonaangevende automatiseringsbedrijf Lenze. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor het strategische en internationale personeelsmanagement bij Lenze.

Petra Gerweck nieuwe Executive Vice President Human Resources bij Lenze

“Met mevrouw Gerweck hebben we een deskundige manager voor Lenze kunnen aantrekken, die over jarenlange ervaring in bestuurlijke functies op het gebied van internationale bedrijven en de middenstand beschikt, alsmede over bijzondere expertise bij de implementatie van veranderingsprocessen. Bij Lenze zal mevrouw Gerweck vooral de verdere internationalisering op het gebied van HR bevorderen,” aldus Christian Wendler.

Ervaring Gerweck

Petra Gerweck heeft hiervoor in leidende HR-functies gewerkt, onder andere bij Dystar Textilfarben, de bio-farmaceutische onderneming CSL Behring en Novem Car Interior. Als laatste was ze als vice-president Human Resources & Legal verantwoordelijk voor de leiding van de afdeling personeel en juridische zaken bij de Tristone Flowtech Groep, een internationale autotoeleverancier, waar ze als zodanig verantwoordelijk was voor alle juridische aangelegenheden en het strategische en operatieve personeelsmanagement van de groep.

Lenze als werkgever

Op het ogenblik werken meer dan 3700 mensen in ongeveer 60 landen bij Lenze. Met de bedrijfsstrategie 2020+ effent Lenze de weg om de internationale groeimogelijkheden optimaal te gebruiken. Als globaal werkend familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 70 jaar is Lenze bovendien een gewaardeerde werkgever. Dat wordt ook weerspiegeld in de vele onderscheidingen, bijvoorbeeld als TOP Employer, of “Best Place To Learn”, die het bedrijf elk jaar weer ontvangt.

Meer informatie over LENZE B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!