Piet Boon en Tegelgroep Nederland zetten samen ambities om in oplossingen

  • Bouw
  • Bron: Tegelgroep Nederland

Internationaal gerenommeerd designbureau Studio Piet Boon heeft eerder dit jaar zijn eerste tegelcollectie vermarkt: Piet Boon Tiles & Stones by Douglas & Jones.

Piet Boon en Tegelgroep Nederland zetten samen ambities om in oplossingen

Marriott Hotel Amsterdam, interieur ontworpen door Studio Piet Boon (foto: Tegelgroep Nederland)

De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Douglas & Jones is een label ontwikkeld door Tegelgroep Nederland, marktleider op het gebied van keramische wand- en vloertegels. In de afgelopen maanden hebben beide partijen veel kennis en ervaring opgedaan in het samen omzetten van grote ambities in tot de verbeelding sprekende oplossingen. Die lijn wordt doorgetrokken. 

Wereldprimeur

Tijdens de vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs), 3 t/m 8 oktober, RAI Amsterdam, wordt de nieuwste additie van de tegelcollectie van Piet Boon voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Een wereldprimeur.

Partnerships in alle markten

Tegelgroep Nederland heeft al langer ervaring met langlopende partnerships. Een voorbeeld is de samenwerking met het bekende woonmerk vtwonen dat al enkele jaren zeer succesvol is. Het merk ‘vtwonen tegels by Douglas & Jones’ wordt via geselecteerde showrooms in Nederland en België vermarkt. Het assortiment bestaat uit tegels voor zowel binnen, als speciaal voor buiten. Tegelgroep Nederland werkt daarnaast samen met diverse opdrachtgevers, projectontwikkelaars, formulemanagers, (interieur)architecten en aannemers op specifieke bouw- en verbouwprojecten. Tijdens het ontwerp- en bouwproces biedt de speciale business unit Tegelgroep Nederland Projects deskundig advies en custom made tegeloplossingen op maat. Op deze wijze zijn al veel geslaagde projecten opgeleverd in de retail- en hospitalitysector, zoals supermarkten, winkels, autoshowrooms, hotels en wellness centra. Dit met onder meer bekende partijen zoals Albert Heijn, Jumbo, Audi, Starbucks en Hilton.

Marriott Hotel Amsterdam

Dat deze samenwerkingsverbanden beslist tot een grotere meerwaarde voor de eindgebruiker kunnen leiden, bewijst het onlangs opgeleverde interieur van het Marriott Hotel in Amsterdam. Het ontwerp is van Studio Piet Boon, die voor al zijn projecten waar keramische tegels worden toegepast exclusief gebruikmaakt van de expertise en producten van Tegelgroep Nederland.

Benieuwd naar de overige projecten van Tegelgroep Nederland Projects en wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Tegelgroep Nederland Projects via 0488 470 600 of projects@tegelgroep.nl.

Meer informatie over TEGELGROEP NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!