Plano Plastics investeert verder in machinepark

Het verbeteren van het machinepark blijft ook in coronatijd een speerpunt van Plano Plastics. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken en leveren van platen van verschillende materialen, wil zo nog beter hun klanten kunnen bedienen.

Afgelopen periode zijn er een tweetal machines bijgeplaatst in samenwerking met Zünd Benelux. Deze twee machines zullen de laser- en freesafdeling kwalitatief en productief een boost geven. Het zijn de Eurolaser XL-3200 en de D3 Zündcutter met freesbelt en twee 3,6kW freessystemen.

Met de Zünd en Eurolaser kunnen ze naast een snellere productie draaien ook meer maatwerk leveren. Dit alles met een mooie afwerking dankzij de laser. Op dit moment is Plano Plastics in het bezit van een 14-tal freesbanken en 4 lasermachines.

Met dit machinepark is Plano Plastics in staat om de aankomende tijd hun relaties nog beter te kunnen bedienen. De doelstelling van Plano Plastics is ervoor te zorgen, dat het eindproduct van deze relaties aan alle voorwaarden voldoet.

Meer informatie over PLANO PLASTICS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!