Polyester kunstdieren als duurzaam monument voor nieuwbouwprojecten

  • Bouw
  • Bron: Koeierij.nl

Bij het opleveren van bouw- en activiteiten projecten doet zich de afgelopen maanden een opvallende trend voor: steeds meer bedrijven, instanties en organisaties laten iets achter voor de eerste gebruikers en omwonenden. Een kunstwerk, een quote, een standbeeld óf: polyester koeien.

Polyester kunstdieren als duurzaam monument voor nieuwbouwprojecten

Foto: Koperkleurige koeien in gemeentehuis gemeente Borsele

Allard Andela, oprichter van de Koeierij.nl, vertelt: ''Met de keuze voor polyester kunstdieren zetten organisaties een duurzaam monument neer dat erg aanspreekt bij zowel kinderen als ouderen''.

Gemeentehuis Borsele 

De gemeente Borsele is een voorbeeld van zo'n organisatie. Bij de oplevering van het nieuwe gemeentehuis te Zeeland liet woonwinkel Binnenuit een drietal koperkleurige koeien plaatsen. Het gemeentehuis van deze gemeente staat in Heinkenszand dat meer centraal ligt voor de 22000 inwoners van dit deel van Zuid-Beveland. De glanzende koperkleur geeft een erg bijzondere uitstraling aan het drietal en vervult de hal van het gemeentehuis met een bijzondere sfeer.

Koeierij

De Bonte Koe

Ook architectenbureau WIND uit Drachten koos voor polyester koeien als blikvanger. Ter gelegenheid van de opening van het buurt/activiteitencentrum 'De Bonte Koe' in Pernis werden twee kunstkoeien op een betonnen ondergrond geplaatst in de publieke ruimte rondom het buurthuis. De zwartbonte kunstkoeien geven extra cachet aan de omgeving, passend bij de naam van het buurthuis.

Koeierij

De Floating Farm

Tot slot werd ook de ponton van de drijvende boerderij van stichting De Floating Farm voorzien van een tweetal kunstdieren. Begin juli is de ponton onder veel belangstelling naar Rotterdam gevaren door het Amsterdam-Rijn- en Merwedekanaal en over de merwede naar de Nieuwe maas. De roodbonte kunstkoeien zijn door de melkrobotfabrikant Lely holding bijgedragen aan de Floating Farm zoals deze in ontwikkeling is aan de Marconistraat te Rotterdam.

Koeierij.nl

Ook een blikvanger plaatsen bij uw nieuwbouwproject? Koeierij.nl is de leverancier van levensgrote en echtlijkende landbouwdieren. Graag denkt koeierij.nl mee bij vormgeving en realisatie van de plaatsing van deze mooie modellen!

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!