PostNL en Weener XL vieren mijlpaal

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Weener XL

De medewerkers van het pakkettensorteercentrum PostNL toostten afgelopen woensdag 19 april met de werkleiding op een productieve samenwerking van inmiddels vijf jaar.

PostNL en Weener XL vieren mijlpaal

April 2012 opende het pakkettensorteercentrum haar deuren op het bedrijventerrein Rietvelden in ’s-Hertogenbosch. Sindsdien is Weener XL verantwoordelijk voor het gehele ochtendproces, zes dagen per week. Op een ‘gewone dinsdagochtend’ betekent dat het sorteren van zo’n 40.000 pakketten.

Werkleider Dirk Murraij van Weener XL is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding: “PostNL is tevreden over ons team. Daar zijn we trots op. We doen het ook echt met zijn allen. De sfeer op de vloer is goed. De mensen vinden het werk leuk. Dat vind ik belangrijk. Het is een diverse groep. Met verschillende achtergronden. Het is arbeidsintensief werk en in het werk zit veel tempo. Soms vraagt dit veel van de mensen die komen vanuit de Participatiewet of de SW. Maar met de juiste begeleiding gaat dit heel goed. Iedereen kan werken naar eigen vermogen.”

Marleen Klijn, Projectmanager Outsourcing bij PostNL Pakketten: “PostNL biedt deze medewerkers een werkomgeving waarin zij goed tot hun recht komen. Een ‘lean omgeving’ waarin alle taken en verantwoordelijkheden gestructureerd en geordend zijn.”

Weener XL en het team zijn trots. Trots om voor één van de bekendste bedrijven van ons land te mogen werken.

Meer informatie over WEENER XL :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Everts & Weijman Everts & Weijman

Beleef Groen, Geniet Groen