Praktijkbegeleider van Installatiewerk verkozen tot TopCoach van 2017

  • Onderwijs & Training
  • Bron: InstallatieWerk Nederland

Vorige week dinsdag 7 november 2017 organiseerde OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2017 in Theater ’t Spant in Bussum.

Praktijkbegeleider van Installatiewerk verkozen tot TopCoach van 2017

In een interactief programma onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen en Topstarters-Ambassadeur Dennis van der Geest bogen diverse gasten zich samen met de aanwezigen over thema’s als Goed Coachen, Grenzen bewaken en Talent regisseren op de werkvloer.

700 aanmeldingen

Na het succes van de TopCoach van het Jaar verkiezing 2016, was dit jaar zo mogelijk nog overweldigender met meer dan 700 aanmeldingen grotendeels gedaan door leerlingen. Dat bewijst des te meer dat de erkenning van de praktijkbegeleider in onze branche een zeer actueel thema is.

3 categorieën

De verkiezing heeft, op basis van de ervaringen van vorig jaar. een kleine wijziging ondergaan; namelijk dat er een extra categorie is toegevoegd. Er zijn nu 3 categorieën: MKB, Groot bedrijf en Opleidingsbedrijf. Uit de 700 aanmeldingen van dit jaar zijn na een gedegen selectieprocedure ruim 40 bedrijfsbezoeken gerold en uiteindelijk zijn er 3 finalisten gekozen in elk van de 3 categorieën.

Anthony Brak van Installatiewerk Noord, Oost & Flevoland is uitgeroepen tot Topcoach van het jaar 2017 in de categorie Opleidingsbedrijven!

Meer informatie over IW ACHTERHOEK RIVIERENLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!