Prijs voor meest impactvolle project bij tiende HAS Food Experience

Tijdens de tiende editie van de HAS Food Experience op 30 januari wordt een prijs uitgereikt voor het meest impactvolle project van de afgelopen tien jaar. Zeven alumni dingen mee naar deze prijs. Een aantal van hen is bij de doorontwikkeling van hun project ondersteund door OndernemersLift+.

Prijs voor meest impactvolle project bij tiende HAS Food Experience

“In de afgelopen jaren hebben we diverse projecten, na hun presentatie op de HAS Food Experience, verder zien evalueren en uitgroeien tot succesvolle ondernemingen. Diverse concepten en producten zijn inmiddels terug te vinden bij grote supermarktketens en andere bedrijven in de foodsector.”, vertelt programmamanager Mary van Hoek-Hendriks. “Uiteraard zijn wij er trots op als studenten vanuit de HAS Food Experience een mooie eerste stap kunnen zetten naar een succesvolle toekomst met hun eigen product of bedrijf. Om de HAS alumni verder te ondersteunen, reiken we dit jaar daarom een prijs uit voor het meest impactvolle project van de afgelopen 10 jaar.”

Genomineerden

De zeven genomineerden zijn:

  • Zoete Moed: Bakkerijconcept van Yvette Wouters
  • BOON: Diverse verse bonen-producten van Michael Luesink
  • Brouwerij Boegbeeld: Bier geïnspireerd op lokale verhalen van Janneke Pieters
  • LEF: Foodbeleving bedrijf van Eylien Lommen
  • Opvouwbare pizzadoos: Pizzadoos om weggooien te vergemakkelijken van Felix Smets
  • Provito: Concept voor mensen met kauw- en slikproblemen van Eveline van Dam
  • Vieno: Alcoholvrij drankarrangement voor hoger segment horeca van Anne van der Wijst

De genomineerden delen op 30 januari allemaal hun succesverhaal tijdens de HAS Food Experience. Daarnaast hebben zij hun nominatie kracht bijgezet door aan te geven, waarmee zij destijds op de HAS Food Experience stonden, hoe hun bedrijf in de afgelopen tijd is geëvolueerd en waarom zij vinden dat hun project impactvol is. De jury bestaat uit de leden van het College van Bestuur en de Raad van Toezicht van HAS Hogeschool.

Ondernemerslift+

Naast de prijs voor meest impactvolle project, worden er tijdens de HAS Food Experience zo’n 120 vernieuwende concepten en projecten gepresenteerd in het kader van het thema ‘Today’s Food Challenges’. Als partner van de HAS Food Experience ondersteunt en adviseert OndernemersLift+ studenten die hun project na afloop van het evenement verder willen door ontwikkelen.

Meer informatie over OndernemersLift+:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!