Prinsjesdagontbijt voor regio's Veluwevallei en provincie Utrecht

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de start van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend gemaakt worden. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op ondernemers.

Prinsjesdagontbijt voor regio's Veluwevallei en provincie Utrecht

Tijdens het traditionele Prinsjesdagontbijt op woensdag 20 september ontdekt u wat de Troonrede en de Miljoenennota voor ons land, de regio, maar zeker ook voor u en uw bedrijf betekenen. We starten de bijeenkomst met een ontbijtbuffet, zodat u de dag kunt beginnen met een netwerkmoment met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Deze bijeenkomst wordt, evenals voorgaande jaren, georganiseerd door de gemeente Barneveld, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank Gelderse Vallei, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Toelichting

Vanzelfsprekend zal Bram Faber zoals andere jaren een toelichting geven op de fiscale regelingen en maatregelen die in het bij de Miljoenennota behorende Belastingplan 2018 zijn opgenomen. Bram staat niet alleen stil bij de inhoud van de maatregelen, maar ook bij de impact daarvan voor het bedrijfsleven.

  • Menno Middeldorp, Hoofd Research van Rabobank, neemt bezoekers mee met de uitdagingen waar Nederland voor staat. Welke sectoren groeien en waar liggen de kansen voor bedrijven in de toekomst?
  • Hans Peter Benschop, directeur Trendbureau Overijssel, neemt de aanwezigen mee in de kracht van Oost-Nederland. Het onderzoek heeft in beeld gebracht wat de sterkste punten zijn van de regio´s in Oost-Nederland. Ook de regio Food Valley is onderzocht en vergeleken met de buurtregio´s. Wilt u weten hoe de regio Food Valley het doet? Kom dan naar het ontbijt.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.vno-ncwmidden.nl. U kunt zich daar ook rechtstreeks aanmelden en de deelnemerslijst bekijken. Aanmelden kan ook via e-mailVNO-NCW Midden ziet uw aanmelding graag tegemoet.

Het Prinsjesdagontbijt wordt mogelijk gemaakt door: gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants & Adviseurs, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!