PrivacyScan van Kleemans bereidt bedrijven voor op komst nieuwe AVG

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Kleemans

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG privacy wetgeving) in werking. De AVG is de Nederlandse naam voor de Europese privacy wetgeving.

PrivacyScan van Kleemans bereidt bedrijven voor op komst nieuwe AVG

Deze AVG Privacy wetgeving stelt strenge eisen aan organisaties met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerken en in beheer hebben. Het niet voldoen aan de eisen van de AVG privacy levert risico’s op voor uw organisaties, zoals imagoschade, hoge boetes of zelfs een verbod om nog langer bepaalde persoonsgegevens te verwerken.

Advies en ondersteuning

Kleemans is al jaren actief op dit vlak om samen met organisaties de technische en organisatorische maatregelen te implementeren om aan deze eisen te kunnen voldoen. Zij geven u graag advies en ondersteunen u bij het bepalen en doorvoeren van de noodzakelijke aanpassingen in uw beleid, processen en systemen. Belangrijk hierbij is dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de veranderingen in de AVG privacy wetgeving en hier in hun dagelijkse werk rekening mee gaan houden.

PrivacyScan

In één dag (8 uur) kunt u door Kleemans een PrivacyScan laten uitvoeren. Dit betreft een assessment waarbij de risico’s, op basis de gegevens in uw organisatie, geïdentificeerd worden. Na deze PrivacyScan ontvangt u een rapport met bevindingen waarin maatregelen worden voorgesteld. Kosten hiervoor zijn € 995,-.

Meer informatie over KLEEMANS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!