Provincie Noord-Brabant brengt werkbezoek aan Pivot Park

  • Farma & Zorg
  • Bron: Pivot Park

Op donderdag 15 januari heeft het cluster Economie & Internationalisering van de Provincie Noord-Brabant een werkbezoek gebracht aan het Pivot Park.

Provincie Noord-Brabant brengt werkbezoek aan Pivot Park

Tijdens dit werkbezoek kregen de medewerkers van het cluster een beeld van de activiteiten van en ontwikkelingen op het Pivot Park.

Presentaties

Het bezoek startte met presentaties over het Pivot Park en de transitie van een gesloten bedrijfsterrein naar een open innovatie campus. De gemeente Oss heeft een toelichting gegeven op de rol van de overheid bij het behouden van werkgelegenheid en de campusontwikkeling. Quantitative Solutions gaf vervolgens een pitch. Het bedrijf verleent farmacometrische diensten ten behoeve van geneesmiddelonderzoek en –ontwikkeling en heeft een vestiging op het Pivot Park.

Rondleiding

Na de presentaties kregen de medewerkers van de provincie een rondleiding over het terrein, waarbij zij onder meer het Pivot Park Screening Centre of ChemConnection hebben bezocht. Zo kregen zij een indruk van de high tech faciliteiten en de bedrijven gevestigd op het park.

Meer informatie over Pivot Park:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!