PSOhub lanceert self-driving PSA-platform dat administratietijd drastisch verkort

  • Technologie
  • Bron: PSOhub

PSOhub, een softwarebedrijf gespecialiseerd in tijd- en kostensynchronisatie, contractbeheer, projectmanagement en facturatie, heeft de officiële lancering aangekondigd van zijn PSA (professional services automation)-platform.

PSOhub lanceert self-driving PSA-platform dat administratietijd drastisch verkort

PSOhub kan worden gebruikt als zelfstandig platform of worden geïntegreerd in HubSpot. De professionele dienstensector miste tot nu toe deze belangrijke integratie. Met de diepe HubSpot-integratie van PSOhub kan informatie moeiteloos worden gedeeld tussen twee platforms zodat HubSpot-gebruikers hun ROI kunnen optimaliseren. Bovendien gaan de automatiseringsmogelijkheden verder dan het verkoopstadium.

“PSOhub verenigt werelden,” zegt Martijn van der Hoeden, CEO van PSOhub. “Via diepe platformintegratie en automatisering besparen we projectmanagers stress en organisaties in de professionele dienstensector waardevolle tijd. En tijd is geld in deze sector.”

Mogelijkheden PSOhub

  • Self-driving tijdsynchronisatie dankzij agenda-integraties met Google en Outlook
  • Mobiele app met o.a. tijdsynchronisatie via GPS
  • Smart contractbeheer met sjablonen en tarieven op rolbasis
  • Predictive projectmanagement om gebruikers te waarschuwen wanneer een tijd- of het budgetoverschrijding dreigt voor een bepaald project
  • Geautomatiseerde facturatieworkflows, inclusief terugkerende rekeningen en mijlpaalrekeningen
  • Integraties met populaire boekhoudprogramma's, waaronder Quickbooks, Moneybird en Exact Online
  • Automatische gegevensinvoer vanuit HubSpot en toegang tot PSOhub-gegevens in HubSpot-activiteiten

PSOhub gebruikt AI en self-driving functionaliteiten om kleine bedrijven te helpen hun vervelende en dure administratiewerk te verminderen. Met PSOhub hebben organisaties minder tijd nodig voor handmatige tijdsynchronisatie, facturatie en contractopmaak en krijgen ze meer overzicht over hun projecten.

Over PSOhub

PSOhubs missie is om wereldwijd marktleider te worden in smart, self-driving automatisering van professionele diensten. Met >30 jaar ervaring met het bouwen van PSA-software wil het team achter PSOhub oplossingen bieden die eentonige en tijdrovende administratietaken voor hun rekening nemen zodat kleine bedrijven hun ambities waar kunnen maken en slimmer kunnen werken.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!