Record aanmeldingen Helicon MBO Den Bosch

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Helicon MBO Den Bosch

Na de meivakantie stond de teller van Helicon MBO Den Bosch op 724 aanmeldingen. Niet eerder hebben zoveel leerlingen zich aangemeld voor een van de groene opleidingen in ’s-Hertogenbosch en Boxtel.

Record aanmeldingen Helicon MBO Den Bosch

Trots

Directeur Stan Vloet: “Met trots kan ik zeggen dat in de afgelopen vijf jaar het aantal aanmeldingen voor onze groene mbo-opleidingen constant is gestegen. We hebben ons de afgelopen jaren gericht op de kwaliteit van ons onderwijs en dat heeft een nieuw kwantitatief record opgeleverd. In 2011 telde we na de meivakantie 473 aanmeldingen. Nu waren dat er 724. Een stijging van ruim 150%. Extra mooi is het feit dat we de groei in aanmeldingen over de hele breedte zien. Al onze opleidingen in de richting van Design, Dier, Land- en tuinbouw, Leefomgeving, Milieu en Voeding hebben nu vollere klassen dan vijf jaar geleden.”

Groei bevestigt keuze verzelfstandiging Boxtel

De groei in aanmeldingen bevestigt de keuze van het College van Bestuur om van de locaties van Helicon MBO Den Bosch in ’s-Hertogenbosch en Boxtel twee zelfstandige scholen te maken. Vanaf schooljaar 2016-2017 gaan ze verder als Helicon MBO Den Bosch en Helicon MBO Boxtel.

Meer informatie over Helicon MBO Den Bosch:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!