Regio FoodValley distantieert zich van persverklaring Transvision

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Regio FoodValley

Op 18 september 2017 bracht de regiecentrale van de Valleihopper, Transvision, een persbericht uit. Hierin trekt men een aantal conclusies en uit men stevige beschuldigingen naar andere partijen over de problemen bij het leerlingenvervoer.

Regio FoodValley distantieert zich van persverklaring Transvision

Regio FoodValley laat weten zich nadrukkelijk te distantiëren van de gedane uitspraken. 

De resultaten van een evaluatie en nader onafhankelijk onderzoek zijn nog niet bekend. Het geeft geen pas dit soort uitingen, nota bene richting derden, te doen over een opdrachtgever of samenwerkingspartij. Bovenal: het leerlingenvervoer en het belang van de leerlingen is hiermee niet gediend. Lopende het onderzoek zullen wij niet inhoudelijk ingaan op de door Transvision veroorzaakte publiciteit.

Constructief

Regio FoodValley richt zich er op om constructief met alle partijen te werken aan een structurele oplossing die past binnen de contractuele rollen en verantwoordelijkheden van regiecentrale en vervoerders. Nadat we eind augustus geconfronteerd werden met grote problemen in het leerlingenvervoer is in het belang van de leerlingen gekozen voor een tussenoplossing, waarbij een van de vervoerders tijdelijk de planning heeft overgenomen. Deze oplossing is ons aangereikt door Transvision én de vervoerders samen. Het gaat nadrukkelijk om een tijdelijke oplossing en wij als opdrachtgever houden partijen er aan dat men op professionele wijze samenwerkt om te komen tot een goed functionerende aanpak conform de aanbesteding.

Valleihopper

De Valleihopper organiseert het leerlingenvervoer in een deel van de regio FoodValley (de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, en Wageningen). De Valleihopper wordt uitgevoerd door Regio FoodValley.

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!