RENA Electronica lanceert career site in zoektocht naar nieuw personeel

  • Arbeidsmarkt

De groei van RENA Electronica in het Brabantse Zundert, zorgt ervoor dat er constant behoefte is aan enthousiaste nieuwe collega’s. Om toekomstige werknemers een goed beeld te geven van de organisatie, heeft het bedrijf een nieuwe career site gelanceerd.

RENA Electronica lanceert career site in zoektocht naar nieuw personeel

Op de website vind je de actuele vacatures, video’s, nieuws en meer informatie over werken bij RENA; een innovatief en snelgroeiend bedrijf met traditionele waarden. Of je nu voor regelmaat en zekerheid, uitdaging en waardering of een flitsende start van je carrière gaat: voor uiteenlopende vakgebieden en opleidingsniveaus vind je bij RENA jouw nieuwe baan. 

Career site

Op de site geeft de organisatie antwoord op de vraag wat voor werkgever zij zijn en laten ze zien wat RENA je kan bieden. Ook krijg je een kijkje in de ‘keuken’ van het LED verlichtings- en elektronicabedrijf, dat beschikt over een moderne productie- en assemblagelocatie, een eigen engineering afdeling heeft en werkt met klanten over de hele wereld. De combinatie van creatie en productie onder één dak maakt het bedrijf uniek. 

Meer informatie over RENA ELECTRONICA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!