RENA Electronica lanceert career site in zoektocht naar nieuw personeel

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: RENA

De groei van RENA Electronica in het Brabantse Zundert, zorgt ervoor dat er constant behoefte is aan enthousiaste nieuwe collega’s. Om toekomstige werknemers een goed beeld te geven van de organisatie, heeft het bedrijf een nieuwe career site gelanceerd.

RENA Electronica lanceert career site in zoektocht naar nieuw personeel

Op de website vind je de actuele vacatures, video’s, nieuws en meer informatie over werken bij RENA; een innovatief en snelgroeiend bedrijf met traditionele waarden. Of je nu voor regelmaat en zekerheid, uitdaging en waardering of een flitsende start van je carrière gaat: voor uiteenlopende vakgebieden en opleidingsniveaus vind je bij RENA jouw nieuwe baan. 

Career site

Op de site geeft de organisatie antwoord op de vraag wat voor werkgever zij zijn en laten ze zien wat RENA je kan bieden. Ook krijg je een kijkje in de ‘keuken’ van het LED verlichtings- en elektronicabedrijf, dat beschikt over een moderne productie- en assemblagelocatie, een eigen engineering afdeling heeft en werkt met klanten over de hele wereld. De combinatie van creatie en productie onder één dak maakt het bedrijf uniek. 

Regelmaat en zekerheid

Bij RENA ben je onderdeel van een snelgroeiend familiebedrijf met traditionele waarden. Op de productie- en assembly afdelingen zoeken ze mensen met vernieuwingskracht. Naast basiswerkzaamheden mogen werknemers een bijdrage leveren aan het verbeteren van processen en technieken. Dit gebeurt binnen een hecht team met leuke collega's. Natuurlijk is er ook ruimte om te groeien. 

Uitdaging en waardering

Bij RENA krijgen werknemers de mogelijkheid om een zichtbare en innovatieve bijdrage te leveren aan het bedrijf. De kracht waarmee ze klanten laten stralen met de meest innovatieve en onderscheidende LED-oplossingen. Gervraagd wordt om een actieve en open werkhouding, het delen van ideeën, het aangaan van de dialoog en creëren van custom made oplossingen met de klant. Dit kan bijvoorbeeld op afdelingen als quality control, supply chain en logistiek, engineering en sales. RENA biedt de veilige sfeer van een familiebedrijf, waar continu nieuwe kansen ontstaan. Meer informatie over het bedrijf en het sollicitatieproces vind je op rena-electronica.com/careers.

Meer informatie over RENA ELECTRONICA B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!