Renault reduceert CO2-uitstoot Clio naar 95 gram

  • Automotive
  • Bron: Arend Auto

De Clio Energy TCe 90 heeft ook in 2013 slechts 14% bijtelling. De nieuwe Renault Clio is hiermee het enige model in het B-segment met 14% bijtelling in combinatie met een conventionele benzinemotor!

Renault reduceert CO2-uitstoot Clio naar 95 gram

Renault is erin geslaagd de CO2-uitstoot van de nieuwe Clio met de ENERGY TCe 90 STOP & START ECO2 benzinemotor verder te reduceren, zodat deze versie ook dit jaar in aanmerking komt voor het gunstige bijtellingtarief van 14% bij zakelijk gebruik. Voor de particulier was de Clio ENERGY TCe 90 STOP & START ECO2 al wegenbelastingvrij en in 2013 blijft dit zo.

Renault heeft de CO2-uitstoot van de TCe 90-motor verder gereduceerd, van 99 naar 95 gram, waardoor dit model ook in 2013 in aanmerking komt voor het gunstige bijtellingstarief van 14%. De TCe 90-motor is leverbaar in de Renault Clio in combinatie met de uitrustingsniveaus Authentique, Expression en Dynamique. De specificaties zijn verder niet veranderd.

Vrijstelling van BPM

Dankzij de CO2-reductie is de nieuwe Renault Clio met de ENERGY TCe 90 STOP & START ECO2 benzinemotor ook in 2013 van BPM vrijgesteld. Dit belastingvoordeel van 500 euro heeft Renault verwerkt in de prijs van deze versies. Daarmee komt de vanafprijs voor de nieuwe Renault Clio op 13.490 euro (incl. BTW en BPM) voor een Authentique, 15.490 euro voor een Expression en 16.990 euro voor een Dynamique.
 
De TCe 90 versies met de gereduceerde CO2-uitstoot zijn vanaf heden te bestellen en worden vanaf april 2013 geleverd bij Arend Auto. Bezoek één van de Arend Auto showrooms, of vraag direct online uw offerte aan!

Meer informatie over AREND AUTO REGIO BRABANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!