Retaildeals maken winkellandschap weer aantrekkelijk

Door een combinatie van de economische crisis en een toegenomen aantal mensen wat online winkelt, is er in talloze Nederlandse winkelcentra sprake van enorme leegstand. De komende jaren hebben veel gemeenten daarom de ambitie om hun winkellandschap flink op te knappen.

Retaildeals maken winkellandschap weer aantrekkelijk

Een van de manieren om winkelcentra op te knappen is het sluiten van zogeheten RetailDeals. Een RetailDeal houdt in dat gemeenten het initiatief nemen om belangrijke stakeholders bij elkaar te brengen om zo tot een toekomstgericht beleid voor de detailhandel te komen.

RetailDeals

Sinds 2015 zijn er 152 RetailDeals gesloten tussen gemeenten, winkeliers, horeca, de vastgoedsector, provincie en landelijke overheid. Samen willen zij er voor zorgen dat de nodige aanpassingen in het winkellandschap in goede banen geleid worden met als doel weer aantrekkelijke en compacte binnensteden en dorpskernen te creëren. Tevens hopen de stakeholders op deze manier voor meer lokale inkomsten te zorgen in combinatie met een stijging van het aantal banen.

Retail en hospitality

Tegelgroep Nederland, specialist in keramische wand- en vloeroplossingen, bedient de sectoren retail en hospitality al jaren en kan een uitstekende rol vervullen in het opknappen van het winkellandschap.

Meer informatie over TEGELGROEP NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!