REWIN organiseert werksessie uitwisseling (rest)materialen, energie en faciliteiten

  • Innovatie & MVO
  • Bron: REWIN

Heeft u reststromen waarvan u niet weet wat u er mee moet? Beschikt u wellicht over een grondstoffenvraag maar weet u niet waar u die kunt stellen? Of heeft u capaciteit of faciliteiten die u wilt delen? Op 29 mei organiseert REWIN een werksessie waar u ongetwijfeld de juiste partner zult vinden.

REWIN organiseert werksessie uitwisseling (rest)materialen, energie en faciliteiten

Op dinsdag 29 mei 2018 gaan circa 30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Dit gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou willen hebben. Op die manier ontstaan matches en interessante business opportunities. Door bedrijven actief samen te brengen in een werksessie en in gesprek met elkaar te laten gaan ontstaan er namelijk verbanden: symbioses.

Symbiosis4Growth

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om deze industriële symbiose voor het mkb in West-Brabant en Zeeland te versnellen en te realiseren. Binnen dit platform koppelt REWIN bedrijven aan elkaar om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Iets wat kan leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage aan het milieu en het stimuleren van innovatie.

Aanmelden

De werksessie ‘uitwisselen (rest)materialen, energie en faciliteiten’ vindt plaats op dinsdag 29 mei van 09:00 uur tot 12:30 uur bij Stayokay in Bergen op Zoom. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan snel aan, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!