ROC West-Brabant tekent contract met Randstad voor samenwerking

Eind februari is ROC West-Brabant voor vier jaar een samenwerking met Randstad aangegaan. Deze samenwerking omvat de werving en selectie van tijdelijk personeel, payrolling en het samen oplossen van knelpunten op de regionale arbeidsmarkt. Op 26 februari werd het contract voor samenwerking getekend.

ROC West-Brabant tekent contract met Randstad voor samenwerking

Nadat er heel wat handtekeningen waren gezet was de beurt aan Andrea Kaim, lid Raad van Bestuur, en regiodirecteur van Randstad, Alex Groeneveld, om de samenwerking op gebied van regionale arbeidsmarktvraagstukken te bekrachtigen. 

Randstad als partner

Randstad is één van de grootste spelers op gebied van werving, selectie, verloning en ontwikkeling van onderwijspersoneel. Daarnaast is de grootste uitzendorganisatie ter wereld ook actief in diverse sectoren en netwerken op de regionale arbeidsmarkt van West-Brabant.

Regionale arbeidsmarkt aanpakken

De komende maanden gaat een aantal vertegenwoordigers van Randstad Onderwijs en ROC West-Brabant de mogelijkheden verder uitwerken om samen knelpunten op de regionale arbeidsmarkt aan te pakken. Denk hierbij aan het opleiden en omscholen van medewerkers van de ene sector naar de andere, instroom van hybride docenten en het vergroten van stage mogelijkheden voor studenten en docenten.

Meer informatie over Curio:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!