Rooi Pannen beste mbo van Noord-Brabant

  • Onderwijs & Training

Scholengemeenschap De Rooi Pannen is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot de beste mbo-school van Noord-Brabant en op een na beste mbo-school in heel Nederland. Dit blijkt uit de onlangs gepubliceerde Keuzegids Mbo 2020

Rooi Pannen beste mbo van Noord-Brabant

Ieder jaar vergelijkt de Keuzegids onderwijsinstellingen met elkaar, onder meer mbo-scholen. De kwaliteitsvergelijkingen van de Keuzegids zijn gebaseerd op studiesuccescijfers, studentenoordelen en de onderzoeksresultaten van de Inspectie van het Onderwijs. Na een tweede plaats in de algemene rangschikking in de categorie brede mbo-scholen (ROC’s) voorgaande twee jaren heeft De Rooi Pannen zich een jaar later op die prachtige positie weten te handhaven.

Topopleidingen

De Rooi Pannen heeft daarnaast een aantal topopleidingen volgens de Keuzegids; opleidingen die tot de beste van het land behoren. Alle opleidingen van onze afdeling Mbo Marketing & Evenementen hebben dat predicaat gekregen (Medewerker Marketing & communicatie, Medewerker Evenementenorganisatie en Commercieel dienstverlener) alsook drie opleidingen van de afdeling Mbo Handel & Ondernemen (Junior Accountmanager, Assistent-manager internationale handel en Vestigingsmanager (internationale) groothandel.

Over De Rooi Pannen

De Rooi Pannen biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. We verzorgen onderwijs in drie verschillende Noord-Brabantse plaatsen: Tilburg, Eindhoven en Breda.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!