RTL geeft les in EHBO bij kinderen

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Trainingscentrum Vlissingen

Vanaf volgende week is er bij RTL een nieuw programma te zien: EHBO bij kinderen. Hierbij worden interviews met ouders gehouden die wel eens een angstig moment met hun kind hebben meegemaakt.

RTL geeft les in EHBO bij kinderen

Verslikken in een zuurtje, het drinken van schoonmaakmiddel of een lelijke val van een speeltoestel. Weet u wat u moet doen? In het programma proberen ze ouders er zich bewust van te maken wat je in welke situatie het best kunt doen.

EHBO bij kinderen

Het Trainingscentrum vindt dit een prima initiatief en wil ouders en verzorgers in Zeeland dan ook helpen: volg nu een Rode Kruis gecertificeerde cursus EHBO bij kinderen in de avonduren voor maar € 99,00 per persoon! Tijdens deze lesavonden gaan we niet alleen kijken, maar vooral DOEN! Reanimatie bij baby's en kinderen, bewustzijnscontrole, breuken, insectenbeten, noem het maar op! In de prijs zit een officieel erkend certficaat van het Rode Kruis. Ook voor aankomende gastouders is dit een unieke kans, want het certificaat is door het Ministerie goedgekeurd!

Cursus

De cursus wordt georganiseerd op 30 en 31 maart 2015 van 19:00 tot 22:00 uur. Verder organiseren wij ook een workshop van één avond waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Er worden dan ook demonstraties gegeven. De prijs voor de workshop is € 51,00 per persoon en wordt georganiseerd op 4 februari van 19:00 tot 22:00 uur. Inschrijven kan via info@trainingscentrum.eu of telefonisch 0118 46 60 50.

Meer informatie over TRAININGSCENTRUM VLISSINGEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!