RTP Elektrotechniek B.V.:Toename in vraag naar laadpalen voor auto's

De vraag naar laadpalen voor elektrische auto’s is de afgelopen periode toegenomen en de verwachting is dat deze tendens nog wel even aanhoudt. In december zijn er namelijk nog veel auto’s besteld, omdat de bijtelling per 1 januari 2020 van 4% naar 8% is gegaan.

RTP Elektrotechniek B.V.:Toename in vraag naar laadpalen voor auto's

Verder is onlangs bekend gemaakt dat vanaf 1 juli 2020 iedereen subsidie kan aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. Die bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto en 2.000 euro voor een gebruikte elektrische auto.

RTP heeft een samenwerkingsverband met Ecotap B.V. uit Boxtel betreffende het leveren en installeren van laadpalen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Zakelijke markt

Steeds meer bedrijven worden zich er van bewust dat, middels het investeren in laadpalen, zij een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. Zo heeft RTP voor een innovatief productie bedrijf bij een aantal medewerkers thuis een Homebox gemonteerd. In de toekomst willen zij al hun medewerkers over laten gaan op elektrisch rijden. Ook hebben zij op hun eigen bedrijventerrein een reeks laadpalen geïnstalleerd. Een prachtig voorbeeld van ‘groene imago building’.

Particuliere markt

Vanaf € 800,- kan een 1 stekker Homebox thuisoplaadpunt al aangeschaft worden. Deze opladers (contactdoos of met kabel) zijn er in diverse uitvoeringen: met pasje en/of met registratie. RTP adviseert over de best passende mogelijkheid en kijkt of er voor je persoonlijke situatie 1 fase toereikend is of dat het raadzaam is om bij je energieleverancier 3 fase aan te vragen.

Wanneer u meer wilt weten over wat RTP Elektrotechniek B.V. voor u kan betekenen op het gebied van oplaadpalen, neem dan contact met op.

Meer informatie over RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!