RTP zorgt voor laadpunten bij Kingspan en Mead Johnson

  • Technologie
  • Bron: RTP Elektrotechniek

Kingspan heeft RTP elektrotechniek opdracht gegeven voor het installeren van laadpalen. Deze investering sluit uitstekend aan bij hun groene bedrijfsvoering.

RTP zorgt voor laadpunten bij Kingspan en Mead Johnson

De “core business” van Kingspan is namelijk het fabriceren van duurzame producten: isolatiemateriaal voor daken, muren, gevels vloeren en luchtkanalen.

Slimme laadpaal verdeelt stroom eerlijk

Kingspan heeft gekozen voor de vandalismebestendige Ecotap SLA_K auto oplaadzuil voor zowel het eigen personeel als de bezoeker. De slimme laadpaal beschikt over een dubbele oplaadpunt en “leest” wat de laadvraag is. Afhankelijk daarvan verdeelt deze de laadstroom. Het is zelfs mogelijk om volgens een planning auto’s in een bepaalde volgorde te voorzien van stroom.

Vanuit RTP elektrotechniek bestaat de keuze tussen een openbare en niet-openbare laadpaal. De openbare laadpaal werkt met een pas en staat in connectie met Ecotap Backoffice. Hierdoor kan afgelezen worden hoeveel er is afgenomen en storingen worden gesignaleerd. De niet-openbare laadpaal wordt vaak toegepast wanneer het gebruik voor eigen personeel is.

Ook Mead Johnson gaat voor groen

Bij Mead Johnson zijn tevens vergelijkbare laadpalen geplaatst. Ook zij geven hiermee het signaal af dat duurzaamheid de toekomst heeft.

Wanneer u als bedrijf ook milieubewust gedrag wilt stimuleren én u wilt uw personeel en relaties een duurzame dienst aanbieden, kan het plaatsen van een dergelijke laadpaal een mogelijkheid zijn.

Meer informatie over RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!