Ruim 29 bedrijven presenteren zich op het techniekevenement KempenTech!

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kempisch Bedrijvenpark

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech, het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week . Vooruitstrevende bedrijven laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van onder andere innovaties.

Ruim 29 bedrijven presenteren zich op het techniekevenement  KempenTech!

Ruim 29 Kempische bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld voor KempenTech en nieuwe aanmeldingen stromen binnen. 

Deelnemers

Op vrijdag en zaterdag presenteren de bedrijven zich aan jong en oud, waaronder het bedrijf Willems Baling Equipment. Het bedrijf uit Bladel gaat verplaatsen naar het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert en wil met name jongeren kennis laten maken met het bedrijf en hun producten.

Ook Mansveld is aanwezig op KempenTech. Dit bedrijf verzorgt oplossingen op maat in elektrotechniek en communicatietechniek. Zij leveren diensten op het gebied van elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale mediaprojecten en duurzaamheid.

Techniekspeeltuin

KempenTech is een techniekspeeltuin voor jong en oud. Wordt een symposium door het Kempisch Onder-nemers Platform georganiseerd, een onderwijsprogramma voor leerlingen van het basis- en voortgezet on-derwijs, een netwerklunch en Werken in de Kempen organiseert op zaterdag een banenbeurs voor werkzoe-kenden waar werkzoekende kunnen speeddaten met werkgevers.

Aanmelden

Op www.kempentech.nl worden alle bedrijven die deelnemen aan KempenTech gepresenteerd. Er zijn nog enkele stands beschikbaar. Geïnteresseerde (techniek)bedrijven uit de Kempen die zich ook willen presenteren op KempenTech kunnen zich nu nog aanmelden.

Meer informatie over KEMPISCH BEDRIJVENPARK (KBP):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!