Ruim cursusaanbod bij InstallatieWerk Contract-Onderwijs

  • Onderwijs & Training
  • Bron: InstallatieWerk Rivierenland

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Contract-Onderwijs biedt per 3 mei een viertal cursussen aan. De cursussen gaan onder andere over elektrotechniek, onderhoud gastoestellen en KNX.

Ruim cursusaanbod bij InstallatieWerk Contract-Onderwijs

Over InstallatieWerk Rivierenland

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk is een niet-commerciële opleider, opgericht door bedrijven uit de installatie- en elektrotechniek. Iedere regio heeft zijn eigen regionale opleidingscentrum, met stevige wortels in het bedrijfsleven. 

In de regio Achterhoek Rivierenland zijn ruim 260 bedrijven deelnemer. InstallatieWerk weet daardoor precies wat het bedrijfsleven nodig heeft, en de opleidingen zijn praktisch om de hoek. De praktijkbegeleiders hebben vele jaren ervaring in het bedrijfsleven.

Cursusaanbod

De vier cursussen die op verschillende data van start gaan zijn: basis elektrotechniek, NEN 3140, basis, onderhoud en praktisch meten gastoestellen en basis KNX module A in zowel Didam als Arnhem. De kosten van de cursussen en de inschrijvingen verlopen via Opleidingsbedrijf InstallatieWerk

Cursus Basis elektrotechniek

De cursus start per 3 mei in Didam. Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen zonder kennis van elektrotechniek en die zich de basisbegrippen eigen willen maken. Onderdelen van de cursus zijn: meten & berekenen, basisschakelingen, materiaalkennis. De cursus duurt 5 dagen.

Cursus NEN 3140

In deze cursus leert de cursist wat noodzakelijk is voor het veilig beheren van laagspanningsinstallaties / elektrische
arbeidsmiddelen en het veilig verrichten van elektrotechnische werkzaamheden. Deze cursus start per 16 mei tevens in Didam en duurt één dag.

Basis, onderhoud en praktisch meten gastoestellen 

Aan de hand van diverse toestellen en modellen wordt de werking van de toestellen uitgelegd. Hierdoor krijgt je inzicht hoe toestellen werken en wat voor techniek daarbij komt kijken. Onderhoud voor alle toestellen is noodzakelijk maar onderhoud per toestel dat verschilt. Deze cursus duurt 5 dagen en start per 29 mei ook in Didam.

Basis KNX module A

Door middel van deze basiscursus KNX leren medewerkers hoe elektrotechnische installaties met aansluiting op een KNX-bussysteem worden ontworpen. Daarnaast leren ze basisvaardigheden rondom KNX en zijn de medewerkers in staat deze toe te passen in de praktijk. Per 21 juni wordt deze cursus in Arnhem gestart en zal 3 dagen duren.

Meer informatie over IW ACHTERHOEK RIVIERENLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!