Saint-Gobain voor derde keer op rij Top Employer

De Franse multinational Saint-Gobain, moederbedrijf van onder meer Tegelgroep Nederland, is voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland en Europa.

Saint-Gobain voor derde keer op rij Top Employer

Uit grondig, onafhankelijk onderzoek van het Top Employers Institute is gebleken dat Saint-Gobain uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.

Top Employer certificaat

Nu de arbeidsmarkt aantrekt, wat in het bijzonder geldt voor de (af)bouwsector, is het Top Employer certificaat een interessante onderscheiding, waarmee het aantrekken en behouden van (potentieel) toppersoneel wordt bevorderd.

Werken bij Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland valt onder de businessunit Saint-Gobain Building Distribution Benelux, één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in de Benelux. Meer weten over werken bij Saint-Gobain Building Distribution? Bekijk dan onder meer de huidige vacature voor Stagiair Marketing bij de Tegelgroep.

Meer informatie over TEGELGROEP NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!