Samenwerking Ondernemers uit Cuijk en ROC de Leijgraaf

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: ROC de Leijgraaf

Vierdejaarsstudenten van de opleiding Horeca Ondernemer/Manager van ROC de Leijgraaf organiseren op zaterdag 15 maart in het centrum van Cuijk een Pop-Up Project.

Samenwerking Ondernemers uit Cuijk en ROC de Leijgraaf

De opbrengst van het Passion Project gaat naar de Stichting Passion for People, die een ziekenhuis in het Afrikaanse Malawi steunt.

17 Studenten Horeca Ondernemer/Manager van ROC de Leijgraaf werken voor het Pop-Up Project samen met 17 lokale ondernemers aan 17 activiteiten. Enkele leegstaande bedrijfspanden en een horecagelegenheid in het centrum van Cuijk worden hiervoor tijdelijk ingericht als Pop-Up Store.

Voor de studenten is het evenement een eindexamenopdracht waarvoor zij een beoordeelding krijgen. Docent Rolf Asbroek:  ‘Dit is ondernemend onderwijs zoals we dat op De Leijgraaf graag aanbieden; de koppeling met het bedrijfsleven met een realiteitsgehalte waar studenten op het scherpst van de snede moeten acteren. Mooier kunnen we het niet maken’.  

Het evenement biedt o.a. stands, proeverijen, een modeshow, loterij en live entertainment. Het Passion Project vindt op zaterdag 15 maart plaats bij de Grotestraat 7 (Café Delamoon) en het Tuigleerstraatje 15 (pand Reguoin) in Cuijk, van 10.00 tot 17.00 uur.

Om 16.00 uur wordt de opbrengst van het Pop-Up Project officieel overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Passion for People.
 
De stichting uit Cuijk wil de situatie in het Trinity Hospital in Muona, Malawi verbeteren door medische goederen in te zamelen. Maar ook door het financieel ondersteunen van opleidingen voor het ziekenhuispersoneel.

Meer informatie over ROC de Leijgraaf:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!