Samenwerking tussen Vos Logistics en Senzer uitgebreid

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Senzer

Vos Logistics is een onderneming die zich richt op logistiek en transport in de breedste zin des woords. Meerwaardelogistiek (inpakken, verpakken, stickeren) ziet het bedrijf als een kans om verder te groeien.

Samenwerking tussen Vos Logistics en Senzer uitgebreid

Vos Logistics heeft werkbedrijf Senzer - waar meerwaardelogistiek één van de specialismes is - gevraagd om mede uitvoering te geven aan deze strategie. Vos Logistics en Senzer hebben al jaren een samenwerkingsverband en zijn continu bezig zijn om de samenwerking op diverse vlakken en voor diverse klanten uit te breiden.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Senzer heeft twintig mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geselecteerd. Zij werken sinds de zomer als groep aan een extra rollenbaan bij Vos Logistics waar onder andere kaarsen worden verwerkt, zodat ze klaar zijn voor de klant. Het gaat hierbij om miljoenen kaarsen per jaar. Deze groep is vanuit Senzer gedetacheerd en wordt op locatie begeleid door werkleiding van Senzer. Voor Vos Logistics een win-win-situatie: ze kunnen groeien en worden door Senzer hier in gefaciliteerd. Daarbij is het een mooie vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Meer informatie over SENZER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!