Samenwerkingsovereenkomst tussen AGEL adviseurs en ETL Solution

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: AGEL adviseurs

Het in Oosterhout gevestigde AGEL adviseurs heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met ETL Solution uit het Gelderse Heteren.

Samenwerkingsovereenkomst tussen AGEL adviseurs en ETL Solution

Om in continu (en steeds sneller) veranderende omgeving het verschil te maken voor klanten en in ruimtelijke ontwikkelingen en vraagstukken integraal te kunnen adviseren, is er steeds meer behoefte aan Geo-informatie. Om de informatie op efficiënte manier te ontsluiten, presenteren en te combineren is er een grote behoefte aan het juist gebruik van ETL met Safe Software’s FME.

Risicoanalyse waterlast

Vanuit praktijkvraagstukken en kansen in omgeving zijn Richard Hendriks van AGEL adviseurs en Itay Bar-on van ETL Solution aan de slag gegaan om (interne) processen te optimaliseren maar ook om producten te ontwikkelen. De basis die hier aan ten grondslag lag is vertrouwen en elkaars kwaliteiten optimaal benutten. Dit heeft geleid tot het borgen van dit vertrouwen in een samenwerking. Op 15 oktober 2017 hebben Itay Bar-on (ETL Solution) en Marcel van de Brink (AGEL adviseurs) de samenwerking ondertekend. Dit zal in de toekomst zeker leiden tot meer innovatieve tools die werkprocessen en analyses vereenvoudigen. De eerste is de risicoanalyse wateroverlast openbare ruimte tool waarover binnenkort meer informatie wordt vrijgegeven.

Meer informatie over AGEL ADVISEURS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!