Sandton Eindhoven Centre start samenwerking met Be Relactive Events

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Sandton Eindhoven Centre

Vanaf heden biedt Sandton Eindhoven Centre en Be Relactive Events in een samenwerkingsverband groepsarrangementen aan voor de zakelijke markt.

Sandton Eindhoven Centre start samenwerking met Be Relactive Events

Een van de unieke activiteiten naar keuze, vergaderen, eventueel heerlijk dineren en overnachten in het centrum van Eindhoven. Deze samenwerking neemt u alle zorg uit handen en maken het voor u en uw zakenrelaties tot een onvergetelijke ervaring. Hieronder vind u slechts een greep uit alle mogelijke activiteiten. Weer of geen weer, ongeacht het seizoen zijn er bijzonder veel mogelijkheden naar al uw wensen.

Eindhoven tour

Tijdens de tour zult u meer horen over de historie en plannen voor de toekomst. Je zult de diverse panden aanschouwen, waaronder de Witte Dame, Blob, Effenaar en Lichttoren. Ook zullen we een kijkje nemen op diverse pleinen en de langste kroe-genstraat van Nederland Het Stratumseind. Een inspirerende dag voor uw zakelijke uitje waarna u de mogelijkheid heeft om te vergaderen in een van onze 6 moderne conferentiezalen.

City iPad Challenge

De iPad city challenge is de nieuwste super hippe interactieve activiteit die je gedaan moet hebben. Met de unieke app beleef je een ongekend avontuur in de stad. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Op verschillende punten in de stad zijn opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. De opdrachten testen jullie mentale krachten, teamprestatie, leiderschap, samenwerking, flexibiliteit, efficientie en effectiviteit.

Segway Tour Eindhoven

De Segway Tour Eindhoven is een must-do, duurzaam, uniek en vrijwel altijd uit te voeren! De route gaat langs diverse high-lights van Eindhoven, zoals het Philips Stadion, Witte Dame, TU/e, Evoluon en het Van Abbe Museum.

Meer informatie

Deze arrangementen zijn al te boeken vanaf €47,50 p.p. incl. overnachting, ontbijt, excl. toeristenbelasting & de activiteit. Om uw dag compleet te maken zijn alle arrangementen uit te breiden met bijv. de unieke culinaire ervaring Walking Dinner.

Sandton Eindhoven Centre is een 3* deluxe hotel in het centrum van Eindhoven is onderdeel van Sandton Hotels. Sandton Hotels heeft in 2011 en 2013 de Zoover Award beste hotelketen gewonnen en heeft tevens dit jaar de Customer Passion Award in ontvangst mogen nemen.

Meer informatie over SANDTON EINDHOVEN CENTRE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!