Schadeherstelvestigingen Van den Udenhout verder onder nieuwe bedrijfsnaam

De vier schadeherstelvestigingen van autobedrijf Van den Udenhout uit 's-Hertogenbosch opereren met ingang van het nieuwe jaar onder één en dezelfde naam: Carlux Schadeherstel. Dat betekent een naamswijziging voor de afdelingen in Oss en Eindhoven.

Schadeherstelvestigingen Van den Udenhout verder onder nieuwe bedrijfsnaam

Vanwege de naamswijziging is er gekozen voor een compleet nieuwe uitstraling van de schadeherstelvestigingen, met een fris, nieuw logo.

Merk Erkend schadeherstel

Carlux Schadeherstel is het enige schadeherstelbedrijf in de regio Oost-Brabant wat Merk Erkend schadeherstel voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens uitvoert. De medewerkers zijn speciaal opgeleid door de fabrikant en werken volgens de door hen voorgeschreven procedures.

Over Carlux Schadeherstel

Carlux Schadeherstel is gevestigd in 's-Hertogenbosch, Oss, Best en Eindhoven. De vestigingen zijn volledig uitgerust met alle door de fabrikant voorgeschreven gereedschappen en equipement. Tevens ontvangen klanten bij Carlux Schadeherstel een certificaat van de merkgarantie: dé garantie dat de veiligheid en waarde van de auto in tact blijft.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!