Schoonmaakbedrijf AMC Groep steekt website in nieuw jasje

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: AMC Groep

Schoonmaakbedrijf AMC Groep uit Wijchen heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Onder dezelfde noemer www.amcgroep.nl, maar met een verbeterde navigatie, een moderne vormgeving en een overzichtelijker geheel.

Schoonmaakbedrijf AMC Groep steekt website in nieuw jasje

Bezoekers kunnen er terecht voor meer informatie over onder andere schoonmaakdienstverlening in de diverse sectoren waar AMC in actief is.

Onderdeel van de ICS-familie

Sinds 2017 is de AMC Groep onderdeel van de ICS Groep. Onder ICS vallen diverse werkmaatschappijen, waaronder ook de cateringtak Bij Yan en C4U Nederland (integrated facilities). Ieder bedrijf opereert als zelfstandig merklabel, maar doordat ze allemaal lid zijn van dezelfde familie zijn er veel synergievoordelen in de dienstervelening en in de interne bedrijfsvoering. Door de huisstijlen op elkaar aan te sluiten wordt er een eenheid gecreëerd.

Direct de juiste contactpersonen

Voor iedere dienst en sector is een aparte landingspagina aangemaakt. Hierop is meer achtergrondinformatie te vinden, maar ook de juiste collega binnen AMC waar de bezoeker terecht kan voor aanvullende vragen of het aanvragen van een offerte. Haico Klerks, directeur AMC Groep: ‘’Als organisatie zijn we transparant en hebben we korte lijntjes, dat komt dan ook terug op onze website.’’

Referenties

‘’We werken voor mooie opdrachtgevers in Midden- en Zuid-Nederland, maar helaas is dat niet altijd bij iedereen bekend. Onze referenties tonen we nu op onze website, omdat we daar trots op zijn en om onze kennis er ervaring te ondersteunen’’, vertelt Klerks.

Werken bij AMC Groep

Op de oude website was vooral de pagina ‘werken bij’ erg populair. Vanaf nu worden werkzoekenden echter begeleid naar een aparte wervingssite. Nienke van Ginneken, HR-Adviseur bij ICS Groep: ‘’Door het tekort aan arbeidskrachten zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Daaruit kwam ook een nieuwe wervingssite naar voren: een mooi voorbeeld van de synergie tussen de werkmaatschappij waar eenvoudig en snel vacatures te vinden zijn. We houden aan de achterkant de stromen gescheiden en kunnen in de toekomst beter steunen op de beschikbare data.’’

Meer informatie over AMC GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!