SEAT Best Dealer Award gaat opnieuw naar voormalige NOORDHOEK Autogroep vestigingen

  • Automotive
  • Bron: Van den Udenhout

SEAT Nederland beloont ieder jaar de best presterende SEAT dealer. Dit jaar heeft NOORDHOEK Autogroep voor het derde jaar op rij de prijs in de wacht gesleept. Door de recente overname door Van den Udenhout en Van Mossel, zal de prijs naar deze vestigingen gaan.

SEAT Best Dealer Award gaat opnieuw naar voormalige NOORDHOEK Autogroep vestigingen

De consistente lijn in uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales, aftersales en uitstraling werd beloond met deze prijs. Hans Mulder, directeur SEAT Nederland overhandigde de prijs.

Een bekroning en een droomstart

Per 2 januari jongstleden hebben Van den Udenhout en Van Mossel de vier SEAT en ŠKODA vestigingen van NOORDHOEK overgenomen. De vestigingen Den Bosch en Oss behoren nu tot Van den Udenhout, de vestigingen Tilburg en Waalwijk tot Van Mossel Automotive Groep. Dat deze prijs nu, voor de derde keer op rij, toebedeeld wordt is een bekroning op het werk van alle collega’s te noemen. Voor de nieuwe eigenaren is het een ultieme bevestiging van de gemaakte keuze om alle sales- en service activiteiten over te nemen. Een echte droomstart.

Onverdeelde aandacht

Mark Bastiaansen (voormalig DGA NOORDHOEK Autogroep), Eric Berkhof (DGA Van Mossel Automotive Groep) en Kurt Verhees (DGA Van den Udenhout Groep) spreken uit zeer trots te zijn op het team. Mark Bastiaansen:

“Dat we deze onderscheiding voor de derde keer in ontvangst hebben mogen nemen is geweldig, deze prijs is een bevestiging dat onze klanten de service en inzet van onze medewerkers uiterst tevreden hebben ervaren. Een echte teamprestatie, welke we met al onze medewerkers hebben bereikt. Klantvriendelijkheid, persoonlijk en aandacht is voor ons altijd de basis van het succes geweest en dat zal onveranderd zo blijven. We willen gewoon de klanten op de allerbeste manier van dienst zijn en we gaan dit samen met Van den Udenhout en Van Mossel zeker handhaven.”

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!