Seminar ‘Ondernemen zonder grenzen’ op 27 maart in Eindhoven

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Sociale Verzekeringsbank

Bureau voor Belgische Zaken en Bureau voor Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank organiseren een seminar ‘Ondernemen zonder grenzen’ voor Nederlandse bedrijven en zelfstandigen met grensoverschrijdende ambities.

Seminar ‘Ondernemen zonder grenzen’ op 27 maart in Eindhoven

Het seminar vindt plaats op 27 maart 2015 bij Pullman Hotels & Resorts in Eindhoven.

Nederlandse bedrijven en zelfstandigen die zich op de markten van België en Duitsland willen oriënteren kunnen zich op dit seminar laten inspireren door René Savelberg, voormalig McDonald’s CEO en Business Accelerator. Ervaringsdeskundigen van o.a. de Kamer van Koophandel en de Nederlands-Duitse Handelskamer geven praktische tips voor het ondernemen in België en Duitsland.

Vraag & Antwoord Sessie

Bureau voor Belgische Zaken en Bureau voor Duitse Zaken brengen informatie over sociale zekerheidswetgeving in beide landen tot leven. Een Vraag & Antwoord Sessie met specialisten over juridische invalshoeken maakt het programma compleet.

Netwerkplein

In de middag kunnen bezoekers terecht op het netwerkplein om met diverse instanties en bedrijven uit Nederland, België en Duitsland hun grensoverschrijdende plannen meer vorm te geven. Er staan o.a. Trias Subsidieadviseur, Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, Nederlands-Duitse Handelskamer, Grenzinfopunkt, Euregio, Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen, VDAB en meer op het netwerkplein klaar voor de bezoekers.

De deelname aan het seminar ‘Ondernemen zonder grenzen’ kost € 195,00. Bij aanmelding vóór 26 januari 2015 ontvangen bedrijven en zelfstandigen 15% korting. Het volledige programma, de lijst met deelnemers aan het netwerkplein en het aanmeldingsformulier staan op www.svb.nl/bbz en www.svb.nl/bdz.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!