Sharing Innovation: waar onderzoek het bedrijfsleven ontmoet

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op donderdag 11 oktober aanstaande vindt in ontmoetingscentrum WUR te Wageningen ‘Sharing innovation’ plaats: een evenement welke onderzoekers, de overheid en het bedrijfsleven bij elkaar brengt om crossover-innovaties tussen IT en (agro)food the stimuleren.

Sharing Innovation: waar onderzoek het bedrijfsleven ontmoet

Het evenement wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden, Wageningen University & Research, ICT Valley, Gemeente Veenendaal en de Provincie Gelderland.

Programma

Tijdens Sharing Innovation pitchen onderzoekers, vertegenwoordigers van de overheid en het bedrijfsleven een aantal innovatieve pilots én gaan ze op zoek naar nieuwe innovatieve ideeën en samenwerkingen. Ook denkt u als deelnemer actief mee over actuele vraagstukken en mogelijke oplossingen. Crossover-ideeën met potentie krijgen een plek binnen ICT Campus voor verdere uitwerking.

Projectencarrousel

In de projectencarrousel, die van 15.55 u tot 16.55 u plaatsvindt, beantwoorden diverse partijen daarnaast actuele vraagstukken binnen hun vakgebied. Zo gaat de gemeente Barneveld dieper in op de invloed van big data op het meten van de luchtkwaliteit in het buitengebied, beantwoordt Wageningen University & Research de vraag of FIWARE een geschikt aanknopingspunt voor samenwerking zou kunnen zijn en vertelt Moba over zogenaamde ei-data.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!