SIDN en Connectis: een jaar van investeren

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: SIDN

Begin 2017 maakte ISDN de overname van Connectis, een van de grootste leveranciers van veilige inlogoplossingen in Nederland, bekend. Met deze acquisitie wil SIDN de markt voor digitale identiteiten een impuls geven. Waar staan ze nu?

 SIDN en Connectis: een jaar van investeren

Van start-up naar scale-up

SIDN stapte in op het moment dat Connectis een nieuwe fase inging. Van start-up maakte Connectis de stap naar scale-up. Het ideale moment om de bedrijfsvoering verder te professionaliseren en daarbij gebruik te maken van de ervaring van SIDN. Daarom richtten ze de afgelopen maanden planning- en controlcyclus meer in lijn met die van SIDN in. Ze pakten de beoordelings- en beloningsstructuur en arbeidsvoorwaarden op en samen met de Connectis-collega’s scherpten ze de commerciële strategie aan.

Focus

Nog meer dan voorheen ligt de focus op operational excellence. Connectis werkte door veel maatwerk vaak op basis van projecten. "We verwachten dat we sneller en efficiënter kunnen leveren door ons vooral te richten op een aantal standaardproducten. Daarnaast hebben we de distributiestrategie uitgewerkt met een keuze voor 2 distributiekanalen: een online kanaal voor standaardoplossingen bedoeld voor het mkb en een gericht partnerkanaal voor meer complexe trajecten." aldus SIDN.

lees verder>>

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!