SIDN en NBIP presenteren uitkomst DDoS-onderzoek

  • Technologie
  • Bron: SIDN

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) en Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) presenteren op maandag 19 november aanstaande het rapport van hun onderzoek naar DDoS-aanvallen in Nederland.

SIDN en NBIP presenteren uitkomst DDoS-onderzoek

Voor dit onderzoek zijn aanvallen op meer dan 60.000 sites over een periode van 12 maanden geanalyseerd. SIDN- en NBIP-relaties zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen en vragen te stellen.

Combineren van data levert belangrijke inzichten

Om inzicht te krijgen in zowel de achtergrond als de mogelijke schade van DDoS-aanvallen heeft SIDN haar eigen data de afgelopen maanden gecombineerd met de data van NBIP. Denk bijvoorbeeld aan gegevens die organisaties opgeven als zij een domeinnaam registreren zoals de rechtsvorm, de vestigingsplaats en het KvK-nummer. Op die manier waren SIDN en NBIP in staat om inzichtelijk te maken wat voor sites en organisaties getroffen worden en wat de mogelijke schade is in termen van omzetderving.

Meer informatie en aanmelden

De presentatie van het rapport vindt plaats op 19 november aanstaande bij Seats2Meet in Utrecht en duurt van 13.00 uur tot 14.00 uur. Voor meer informatie omtrent het programma en/of de mogelijkheid om u (kosteloos) aan te melden voor dit evenement, kunt u terecht op de website van SIDN.

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!