SIDN Jaarverslag 2019: veel bereikt in ontwikkeling nieuwe diensten

  • Technologie
  • Bron: SIDN

In het onlangs gepubliceerde jaarverslag, blijkt SIDN terug op een succesvol 2019. Een jaar waarin de groei van het .nl-domein zich doorzette richting de 6 miljoen. En er veel bereikt werd in de ontwikkeling van nieuwe diensten.

SIDN Jaarverslag 2019: veel bereikt in ontwikkeling nieuwe diensten

Het gaat hierbij om diensten van SIDN die helpen bij het bereiken van hun missie: bijdragen aan een kansrijk en zorgeloos digitaal bestaan. In het jaarverslag wordt hier dieper op ingegaan, aan de hand van de drie strategische doelen van SIDN. 

Hoogtepunten van 2019

De hoogtepunten van het afgelopen jaar heeft SIDN eruit gepikt en op een tijdlijn geplot. Dat geeft een goed beeld van de belangrijkste gebeurtenissen. In het complete jaarverslag dat je kunt downloaden van de website lees je er meer over. Je vindt daar natuurlijk ook het financiële verslag.

Stakeholders aan het woord

In het verslag lees je bijdragen van verschillende stakeholders die vertellen over hun betrokkenheid bij SIDN en het belang van hun werk voor de maatschappij. Zo vertelt Wido Potters over wat de steun van SIDN fonds betekende voor AbuseIO en Erwin Janssen over zijn afstudeeronderzoek op het gebied van TLS bij SIDN Labs.

Werken bij SIDN

Wil jij ook aan de slag bij SIDN? Momenteel hebben ze meerdere vacatures opentstaan. Kijk snel verder voor een compleet overzicht

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!