SIDN op de Webwinkel Vakdagen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: SIDN

Op 24 en 25 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 12e keer het belangrijkste en grootste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen.

SIDN op de Webwinkel Vakdagen

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen, ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres.

Win €1000,- Google AdWords tegoed

SIDN is voor de 3e keer op rij aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Heb je een vraag over jouw domeinnaam? Zoek je wellicht nog een sterke, beschikbare .nl-domeinnaam of ben je benieuwd hoe je kunt voorkomen dat cybercriminelen jouw domeinnaam misbruiken? Loop even langs bij SIDN, zij helpen je graag. Speel dan ook gelijk de .nl-ondernemersquiz. Beide dagen kun je maar liefst €1000,- Google AdWords tegoed winnen om een boost te geven aan jouw webshop of website. Zeker de moeite waard!

Bezoek onze presentatie

Michiel Henneke, marketingmanager bij SIDN, geeft beide beursdagen een presentatie over het vinden, vastleggen en beschermen van jouw domeinnaam online. Want iedere webwinkelier heeft een domeinnaam, maar niet iedereen staat er dagelijks bij stil. Toch speelt de domeinnaam een cruciale rol in je online branding. Maar hoe vind je de goede en hoe voorkom je dat anderen met jouw merknaam aan de haal gaan? Michiel licht in deze presentatie toe waaraan een goede domeinnaam voldoet, welke rechten jij als houder van een domeinnaam hebt en welke tools er zijn om tegen merkinbreuk of ander misbruik van je naam op te treden.

Woensdag 24-01 om 10.30 – 11.00 uur in lezingenzaal 1

Donderdag 25-01 om 11.15 – 11.45 uur in lezingenzaal 10

Registreer je hier gratis voor de Webwinkel Vakdagen!

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!